Rezultatele dietei daneze

Dieta daneza este una dintre putinele care ofera rezultate garantate dar cu ce pret? Ei bine, aceasta dieta mai este cunoscuta ca si “dieta care schimba metabolismul” si este una greu de urmat. In cazul dietei daneze de 13 zile este obligatoriu sa ti cura fix 13 zile si sa nu te abati sub nicio forma de la regim (chiar si cea mai mica abatare poate face ca dieta sa nu functioneze si in acest caz nu vei slabi). Exista marturii are unor persoane care au reusit sa slabeasca 5 kilograme in doar 13 zile sau mai mult.

 

Sfaturi pentru cei care vor sa tina aceasta dieta

  • Aceasta este una dintre dietele in care apare senzatia de foame destul de des. Pentru a trece peste acest pas va trebui sa consumi mai multa apa
  • Trebuie sa intelegi de la inceput ca rezultatele pot varia de la o persoana la alta. Daca cineva a reusit sa slabeasca 10 kilograme folosind acest regim alimenar, nu inseamna neaparat ca vei reusi si tu. Metabolismul joaca un rol foarte important aici
  • Sportul este foarte important daca vrei sa ajungi la un rezultat promitator. Fiind una dintre dietele in care te vei simti slabit (din cauza ca nu vei manca foarte mult) sunt recomandate sporturile usoare (yoga de exemplu) dar poti alege si varianta mersului pe jos sau renuntarea la lift in favoarea scarilor.
  • Nu ai voie sa inlocuiesti alimentele sub nicio forma. Trebuie sa manaci exact ce “spune” dieta (fara exceptie). Asta in cazul in care vrei sa slabesti cu adevarat.
  • Aceasta dieta poate provoca anemii asa ca cel mai bine ar fi sa ceri sfatul medicului de familie inainte.